Under Siege 2: Dark Territory

Casey Ryback (Steven Seagal) är återigen tillbaka för att slå folk på käften och skjuta hejvilt omkring sig.

Ett tåg som är på väg ifrån Denver till Los Angeles blir kapat av ett gäng terrorister som har för avsikt att använda ett nytt supervapen mot Pentagon och orsaka en katastrof. Ombord på tåget finns Casey Ryback (kocken och f.d Navy Seals-medlemen ifrån första filmen) med sin brorsdotter. Givetvis får Casey lov att visa för terroristerna att man inte kapar ett tåg ostraffat.

Andra filmen är faktiskt riktigt bra den med. Men några större namn kan man knappast räkna med i den. Det dyker upp en hel del B-filmsskådisar dock, och flera stycken är såna där skådisarna som man ser i flertalet filmer utan att veta vad dom heter.

Filmen är underhållande och driver på med en schysst story och bra skådespeleri även den här gången. Våldsamheterna har dom dock dragit ner på en del, men det finns en och annan grej som kan ses som direkt övervåld (precis som i första filmen).

Gillar man första, go for it. Har man inte sett första så tycker jag man borde göra det innan man ser den här.. annars tappar man en del av handlingen.

Mycket nöje!

http://www.imdb.com/title/tt0114781/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0