Cobra

Lite mer Sylvester Stallone-action.

Ett gäng dårar ledda av 'Nattslaktaren' mördar människor på löpande band och försöker få fram 'Nya Världen'. När ett vittne undkommer beger dom sig efter henne för att fimpa henne, för att inte riskera att hon förstör planerna inför 'Nya Världen'. Det dom inte räknat med var inspektör Marion Cobretti, aka Cobra.. vars metoder att bekämpa brott är något udda.. och våldsamma.

George P. Cosmatos leverar här en riktig höjdaractionrulle med Stallone som den stenhårde Cobra. Cosmatos har även gjort Rambo: First Blood Part II och Leviathan, även dom riktigt bra.

Stallone är riktigt bra i rollen som Cobra och det skjuts en hel del fram och tillbaka. En och annan rå scen och lite mer skjutande. Upptäckte även att Sound Enhancers har samplat ur den här filmen till deras låt The Strong Survive, vilket frambringade ett stort smil på mina läppar.

Det här är en underhållande och bra actionfilm i ungefär samma anda som Rambo-filmerna.. fast den här gången är det Stallone som jagar istället för att bli jagad.

http://www.imdb.com/title/tt0090859/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0