Violent Shit II: Mother Hold My Hand

Andra filmen i Våldsamt Skit-serien.

Hela filmen är i princip en stor flashback som berättas av en journalist. Berättelsen handlar om "Karl The Butcher Jr." (spelad av Andreas Schnaas, som även spelade "Karl The Butcher" i första filmen), som hämnas sin döda far. Han fimpar alla som kommer i närheten av skogen där han och hans perversa surrogatmamma (hon bl a läser pornografiska noveller för Karl när han ska sova och ja, han är en fullvuxen man).

Storyn är, precis som i första filmen, tunn. Det som skiljer den första och den andra filmen åt är att tvåan är ganska hyffsad, även om den är betydligt brutalare än den första filmen. Effekterna är väl lite bättre och dialogerna är betydligt fler än i första filmen. Något jag störde mig på (ännu en gång) var dom förbannade scenerna där dom envisade sig med att köra allting i slowmotion, vilket man blev lite sömnig av (ja alltså, dom körde det mycket i första filmen.. skrev jag inte det i den recensionen? Aja, då vet du/ni nu iaf).

Tvåan, precis som ettan, är en lågbudgetsplatter (även om det känns som om dom har haft större pengar att lägga på den här filmen). Manuset är i princip lika hjärndött som första, men den här har lite mer charm på något vis.

Flera av mordscenerna (snarare slaktscener) var riktigt vidriga. Några exempel på detta är; en man får sina testiklar piercade med en krok, Karl skjuter häftstifft in i en kvinnas könsorgan, samt flera andra sjuka grejer.

Utöver dom här exemplena så är Karls och hans surrogatmammas relation lite väl intim. I en scen vill t ex mamman att Karl ska ge henne oralsex.

Är filmen frisk? Nej, inte någonstans. Är den underhållande? Ja, om man tycker om att se på splatter och riktigt snurriga filmer.

Violent Shit II: Mother Hold My Hand är sjuk ja...men vem förväntar sig inte det av en uppföljare till en film som handlar om...ja, våldsam skit?

http://www.imdb.com/title/tt0105759/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0