Digital Man

Rejäl B-action!

När ett team terrorister snor avfyringskoder till 250 kärnkraftmissiler skickas en ny cyborg-prototyp, Digital Man (Matthias Hues), för att ta tillbaka koderna och förgöra terroristerna.

Efter att ha genomfört uppdraget blir Digital Man upphämtad. Under färden tillbaka till basen lyckas en sabotörcyborg (Clint Howard) kapa farkosten, men Digital Man aktiveras och skjuter sabotören, vilket resulterar i att skeppet störtar mitt ute i öknen intill en liten håla med ett löjligt namn. Pga detta skickas ett specialteam ut för att hitta Digital Man, ta koderna och stänga av honom. Men någon på högre ort vill stoppa dom.

Jaaaa, vad ska man säga? Det här är verkligen B-action när den är som bäst. Taskiga effekter, halvtaskigt skådespeleri och halvt hjärndöda dialoger. Mycket underhållande, helt enkelt!

Den här filmen känns typ som en korsning mellan Universal Soldier och The Terminator, fast betydligt sämre effekter då. Att Clint Howard är med i en kort roll började jag fnissa lite åt. För er som inte vet vem Howard är, så kan jag tala om för er att han har varit med i diverse olika B-filmer, men är alltid lika underhållande att se, bland annat pga hans utseende.

I helhet är den här filmen underhållande pga innehållet. Den här filmen hade kunnat bli en riktig storfilm, bara de haft rätt skådespelare och bättre effekter, och en något mindre hjärndöd dialog. Men, som sagt, en underhållande B-action som förnöjer en trög kväll.

http://www.imdb.com/title/tt0112867/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0