Anthrax

Mjältbrand.

Strax utanför Seattle börjar flera gårdars kossor att dö under mystiska omständigheter. Lokalbefolkningen anklagar ett lokalt forskningscenter för att ha läckt ut mjältbrand.

Snart dyker en frilansande reporter upp för att skriva en artikel om incidenterna och föreslår en "sittstrejk". En grupp på 20 personer tar sig in på forskningscentret och barrikaderar sig där inne för att sätta stopp för forskningen.

Men något går fruktansvärt fel. Mjältbrandsviruset släpps lös inne i byggnaden och den demonstrerande gruppen är i riskzonen för att bli smittade av det dödliga viruset. Det dyker emellertid upp ytterligare ett problem; fyra kapslar med viruset är försvunna...

Den här thrillern, med bland annat William B. Davis (The Smoking Man i X-Files), var ganska imponerande. Den var välspelad och flöt på bra i ett relativt högt tempo. Början var dock lite mossig, men slöt upp bra efter ca 30 minuter. En bit in i filmen bjuds vi även på en liten twist och slutet är en riktig nagelbitare. Effekterna bestod av lite blod, men mycket mer än så var det inte. Filmen var mer koncentrerad på att skapa en intensiv story, än att visa en massa människor som dör.

Finns inte så mycket mer att skriva om den här filmen. Jag gillade den helt enkelt, även om mina förhoppningar inte var skyhöga när jag tröck igång den.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0250214/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0