Die Zombiejäger

Svensk/tysk lågbudget zombiesplatter. Det kan inte bli mycket bättre, eller hur?

Göteborg har blivit invaderat av zombies efter att en smitta har spridits genom mjölk. Polisen tappar snabbt kontrollen över händelserna och begär förstärkning från Tyskland, som skickar in Die Zombiejäger, ett team som är specialutbildade på att utrota zombiehot.

Vid deras ankomst får de reda på att det för närvarande finns ca 150 stycken zombies i staden.. och situationen måste bli löst innan smittan sprider sig vidare.

Storyn är enkel, effektiv och underhållande. Effekterna är verkligen lågbudget men riktigt bra. En del av skådespelarna borde dock inte fått sätta sin fot framför kameran i filmen, vilket drar ner lite på betyget.

Hela filmen påminner mig en del om Bad Taste.. ett gäng hårdhudade snubbar skickas in för att rädda dan.. fast istället för utomjordingar är det zombies som ska röjas ur vägen den här gången.

Ja.. vad kan man säga mer egentligen? Det är en ganska välgjord lågbudgetsplatter med glimten i ögat som roar en ganska bra. Den vräker på med en del slaskiga effekter och en del gapskratt.. vad mer kan man begära av en splatterfilm?

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0480777/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0