Predator

Yes, lite action/sci-fi på gång nu!

Storyn borde dom flesta som är pålästa veta av. En grupp på 7 man, ledd av Dutch (Arnold Schwarzenegger), skickas in i central-amerikas ogenomträngliga djungler på ett räddningsuppdrag. Efter ett antal händelser i djungeln upptäcker gruppen ganska snart att det finns något mycket värre att oroa sig för än myggor och gerillasoldater i den ogenomträngliga djungeln.

Den här filmen är en tungviktare i min samling av filmer. Extramaterialet är riktigt intressant som finns med på special editionen jag har i mina ägor, där bl a intervjuer och bakom kulisserna ingår. Ehm.. ja.. filmen i sig då?

Filmen är en tung och rå action/sci-fi film, helt enkelt. Den underhåller och rullar på riktigt bra från början till slut. Eeeh...ja.. gillar man Alien Vs. Predator filmen/filmerna, borde man även gilla den här filmen, med tanke på att det här är ursprunget för Predator-monstrena.

Thumbs up för den här filmen iaf. Rekommenderas varmt om man är sugen på en lite udda actionfilm. Att få se Schwarzenegger åka på lite smisk av en alien gör man ju inte varje dag heller, inte sant?

http://www.imdb.com/title/tt0093773/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0