Predator 2

Uppföljaren som dök upp 3 år efter den första filmen. Den här filmen finns även recenserad hos min käre vän H (som ni finner här).

Uppföljaren utspelar sig ett antal år efter första filmen (har för mig det är typ, 10 år eller så). Istället för en djungel har dom placerat storyn i Los Angeles.

Ett stort gängkrig mellan två knarkligor har uppståt och polisen står handfallen. När polisen stoppar en bil, visar det sig vara några gängmedlemmar, poliserna blir skjutna och är allvarligt skadade. Skottstrider uppstår och polisen står handfallen och kan inte hjälpa sina skadade kollegor. Mike Harrigan (Danny Glover, Lethal Weapon filmerna) dyker upp och fimpar ett par av gängmedlemmarna. Ett par av gängmedlemmarna tar sig in i ett hus och tar sig in i ett föråd med knark och vapen.

Plötsligt exploderar stället och Mike och hans kollegor går in. Efter den här händelsen börjar kropparna travas på hög och Mike börjar förstå, ju mer han rotar i det hela, att antalet kroppar inte beror på gängkriget, utan något mycket värre.

Uppföljaren, i mitt tycke, är en riktigt hygglig uppföljare. Den innehåller det mesta första filmen hade; våldet, skjutandet och en riktigt stygg utomjording som tycker om att jaga för skoj skull.

Eh, ja...kan inte skriva så mycket mer om den här filmen. Den är helt klart godkänd som uppföljare, och gillar man första gillar man ju säkert den här med.

Mycket nöje, eller nåt.

http://www.imdb.com/title/tt0100403/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0