Sorority House Massacre

Ytterligare en "Massacre"-film.

Laura kommer som ny till ett föreningshus där det bor några andra brudar. Ganska snart efter att hon har flyttat in börjar hon se underliga syner och börjar drömma underliga drömmar. I samma veva rymmer en galning ifrån det lokala mentalsjukhuset.

Självfallet är det helg, och Laura och de andra tjejerna bestämmer sig för att stanna kvar i huset. Självfallet dyker också några killar upp, som tänkt vara kvar där med tjejerna. Men det är någon mer som har tänkt komma på besök den här helgen. Men vem är han egentligen? Och varför ser Laura honom i sina drömmar?

"Föreningshusmassakern" är en hyffsad slasherfilm som är en av många av de slasherfilmer som strömmade in under 80-talet, men som hamnade i skymundan. Filmen i sig duger att kika på, men i ärlighetens namn tycker jag att de kunde skippat de 25 första minutrarna i och med att allt som händer under de 25 minutrarna är mest en massa trög dialog och ointressant kackel.

När väl mördandet börjar går det förjävla fort, och vips är det enbart 2 stycken kvar. Jag satt och funderade vad egentligen manusförfattaren tänkt sig. Den här slashern skiljer sig faktiskt en del ifrån den övriga skaran av slashers, pga att större delen av skådespelarlistan rensas ur under några få minuter... iaf under typ 10 minuter.

Har man absolut ingenting annat i filmhyllan att titta på, kan man alltid titta på den här filmen. Den duger åtminstone till att döda lite mer än 70 minuter med.

http://www.imdb.com/title/tt0091990/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0