Jaws 3

Tredje filmen om skräckhajarna.

Mike (sonen till Martin i dom två första filmerna) har fått jobb på Sea World och jobbar där med bl a sin flickvän Kay, som är marinbiolog. När en man i arbetslaget försvinner spårlöst och delfinerna börjar bete sig underligt beger sig Mike och Kay ner under ytan för att försöka hitta den försvunna mannen. Men istället för att hitta honom hittar dom en haj.

Dom fångar senare in den, men den dör under en uppvisning. Och i samma veva hittar dom kroppen efter den försvunna mannen. Bitmärkena på kroppen visar att det är betydligt större haj som attackerat än den dom fångade...

Tredje filmen i Jaws serien är en ganska ok film, faktiskt. Iaf om man ska bortse från dom extremt töntiga effekterna som är i "3-D". Den här, liksom Amityville 3-D och Friday The 13th Part 3 har så kallade 3-D effekter, som i dagens läge ser mest töntiga ut. Jag började gapskratta varje gång de använde såna effekter.

Att de har bytt miljö till en vattenpark istället för den sömniga ön Amity förnyar konceptet lite, men grundidéen kvarstår. Tredje filmen är dessutom betydligt kortare än de två föregångarna, men den mättar iaf de ca 90 minutrarna den rullar på.

Jaws 3 är dessutom känd som Jaws 3-D, så hittar ni en kopia som heter Jaws 3-D så är det alltså film tre i serien av Jaws, inget annat.

http://www.imdb.com/title/tt0085750/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0