Deathstalker IV: Match Of Titans

Efter att Deathstalker (Rick Hill) räddat Dionara (Maria Ford) - syster till en krigare - beger de två sig till en turnering drottning Kana (Michelle Moffett) annordnat, där systern skulle medverkat.

Men under turneringen börjar vinnare av striderna att försvinna och det står snart klart för Deathstalker att drottning Kana har någonting helt annat i kikaren än att utkröna någon av dem...

Den fjärde, och förhoppningsvis sista, Deathstalker filmen är en klar förbättring från den tredje urusla filmen - även om det inte säger speciellt mycket. Utöver att Roger Corman återvänder som producent återvände även Howard R. Cohen som manusförfattare (han skrev även första och tredje filmernas manus), men även som regissör. Och resultatet blir ännu en ganska bedrövlig Deathstalker film. Den fjärde filmen återanvänder en del scener ifrån den första Deathstalker vilket gör det hela smått osammanhängande även om scenerna är till för att få ihop storyn i filmen.

Rick Hill återvänder som Deathstalker, men är inte en lika stor köttskalle i den här filmen som den första. Maria Ford är grymt söt och kan faktiskt agera. Michelle Moffett är hyfsat snygg, men är desto stelare som skådespelare. Övriga personer i filmen varierar - vissa kan agera, vissa kan inte.

Striderna i filmen är hyfsat ointressanta/ospännande och många av dem är tagna ur den första filmen. Slutstriden är snabbt överstökad och inte lika utdragen och töntigt framförd som den i den tredje filmen, men den är mer ointressant än den första filmens slutstrid - den andra filmens avslutning är ungefär som fjärde.

Deathstalker IV: Match Of Titans fungerar att titta på om man sett de tidigare filmerna och tycker trashfilm är kul och god underhållning - även om filmen i sig är ganska bedrövlig. Tycker man inte det så kan man lika gärna skippa samtliga filmer i serien och se någonting annat av mer och större värde.

http://www.imdb.com/title/tt0099388/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0