Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland

Tredje filmen i serien där Pamela Springsteen återigen axlar rollen som psykot Angela.

Ett år efter massakern på Camp Rolling Hills dödar Angela en ung tjej och snor hennes identitet för att lyckas nästla sig in i campingsällskapet Camp New Horizons (som är beläget på samma ställe som Camp Rolling Hills var). När Angela anländer tillsammans med de övriga camparna och campingledarna, däribland en av papporna till ett av fjolårets offer, delas de upp i tre grupper.

Men kort efter att de delat upp sig och slagit upp tälten bestämmer sig Angela för att se till att deltagarna som inte tar campingen på allvar aldrig mer får campa.. eller göra någonting annat heller för den delen.

Den tredje filmen, som spelades in i samma veva som den andra filmen men som inte släpptes förrens ett år senare, är en underhållande slasher/komedi. Pamela gör rollen som Angela bra igen och de övriga skådespelarna funkar. Effekterna, som dessvärre är ganska få, duger bra.

Bodycounten är ganska hög, men jag tycker det är lite tråkigt att man knappt får se något direkt våld utan vi får se när precis någonting ska hända och sen klipps det till nästa scen och sen får vi se den livlösa kroppen. Buuu! Skämten är halvskojiga stundtals men gjorde mestadels att jag bara flinade till lite snabbt. Storyn var rätt ok, men var egentligen mest en ursäkt för att spinna vidare på storyn om Angela och för att visa tuttar (ingen Sleepaway Camp film utan boobs!) och folk som blir dödade. Typ.

Tänker man inte så noga på vad som egentligen händer i filmen så är det en ok underhållningsskräckis, med några halvskojiga skämt.

http://www.imdb.com/title/tt0096119/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0