Massacre

Under filminspelningen av Dirty Blood - en ny zombiefilm - börjar personerna som medverkar i projektet att dödas en efter en av en hänsynslös galning.

Andrea Bianchi regisserade och Lucio Fulci producerade. En film som Fulci varit involverad i kan väl inte vara dålig, eller hur? Jo, det kan den. Den här är det. Det här är ett praktexempel på en film som Fulci borde ha hållt sig ifrån.

Varför? Svarena är ganska enkla. Skådespelarna är gräsliga och verkar inte veta vad agera trovärdigt innebär. Storyn hade potenial för att utgöra en schysst film, men de lyckas sumpa det totalt genom att mest lägga in en massa halvnakna fruntimmer som springer runt och skriker, en massa ointressant prat och - som ovannämt - gräsligt usla skådespelare. Någon direkt massaker blir det inte heller för den delen då stora delar av filmen går ut på att vi får se karaktärerna prata en massa skit.

Det enda positiva jag kan komma att tänka på med den här filmen är slutet som bjuder på en fin twist som fick mig att flina till lite snabbt. Utöver det finns det inte ett skit som är bra med filmen.

Dessutom, har du sett Un gatto nel cervello (Nightmare Concert (A Cat In The Brain) så har inte den här filmen speciellt mycket att erbjuda i goreväg, då Fulci har tagit de flesta gorescenerna ur bland annat den här filmen och laggt in dem i Nightmare Concert.

Är du inte ett die hard fan av gamla italienska skräckfilmer så avråder jag dig att se den här. Den har iofs inte så mycket att ge ett die hard fan heller.

Undvik.

http://www.imdb.com/title/tt0097845/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0