Kataude mashin gâru (aka The Machine Girl)

Övervåldsam japansk splatterfilm.

När Amis lillebror Yu och hans vän Takeshi blir mördade av ett gäng ligister ledda av Sho, sonen till en yakuza-ninja, får hon jordens psykbryt och beger sig iväg för att fimpa de ansvariga för broderns död. Hon blir dock tillfångatagen av Sho och hans familj, och blir torterad av Shos farsa och morsa (som för övrigt är helt psykotisk). Hon lyckas fly, efter att ha blivit en arm kortare och lyckas ta sig till Takeshis föräldrars verkstad. Suguru och Miki (Takeshis föräldrar) tar hand om Ami, och Miki och Ami sluter ett avtal om att slåss tillsammans för att förinta Sho och hans familj, och de som är ansvariga för Yu och Takeshis död.

Den här filmen är riktigt jävla rå, och riktigt jävla underhållande. Skådespelarna är grymt bra och våldet flödar på i rejäla strömmar. Blodet sprutar åt alla håll och humorn är inställd på mycket svart, sjuk och riktigt jävla underhållande och rolig humor.

Kataude mashin gâru är en trevlig splatterfilm som underhåller från början till slut.

Finns inte så mycket mer att säga. Är man intresserad av att se extremt våld, så kan man alltid ta och införskaffa den här fina filmen. Jag själv kommer troligtvis se om den flertalet gånger igen iaf.

En sak som bör tilläggas, är att det var min vän H som rekommenderade den här, och han har självfallet recenserat den. Och recensionen, hittar ni som i vanlig ordning, här.

Det här, kallar jag underhållning.

http://www.imdb.co.uk/title/tt1050160/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0