Granny

Vilken jävla dynga!

En grupp ungdomar som precis gått ut college träffas en kväll för att skola in en ny tjej i kompisgruppen. Problem dyker dock snart upp, gestaltat i ett psycho maskerad med en kärringmask som har en förkärlek till att se till att unga människor inte lever livet ut...

Den här filmen är riktig jävla dynga. Att jag ens tittat på den förstår jag inte själv. Dialogen är skitlöjlig och osammanhängande, effekterna skrattretande och storyn innehåller så många hål att man kan likna den här filmen vid en schweizerost.

Den här filmen kunde ha blivit en riktigt jävla grym slasherfilm, om dom inte sullat så jävla mycket med storyn och dialogerna. Att de dessutom anlitat ett gäng totalt pantade "skådespelare" gör ju inte saken det minsta bättre. En sak som jag vill dock godkänna är slutet, det var riktigt nice. Varför? Mja, bland annat för att filmen är ju slut då, men också att det blir en rejäl tvist som förklarar en del.

I helhet suger den här filmen rutten purjo, så håll tassarna ifrån den. Att den är enbart 58 minuter lång är ingen ursäkt för att se den, man plågas lika jävla mycket att se skiten som om den varit 90 minuter.

Håll er långt ifrån den här filmen!

http://www.imdb.com/title/tt0225899/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0