Rising Storm

Jag hittade inget cover med originaltiteln, så den här coverbilden med aka-titeln Rebel Storm fick duga.

Året är 2099 och Amerika är styrt med järnhand av diktatorn "Den välsignade prästen" Jimmy Joe II. Militären patrullerar längs gator med skarpladdade vapen och massorna hålls i shack på så sätt.

Men det finns en grupp människor som inte accepterar Jimmy Joe II's ord och följer den legendariska DJen Kropfeld's filosofi: var en statens fiende. Den här gruppen kallas för Kropfelders.

Två bröder, Joe och Artie Gage råkar av en ren slump stöta ihop med två systrar, Mila och Blaise Hart, som ingår i den revolutionära gruppen. Tillsammans med de två systrarna beger sig Joe och Artie iväg för att leta reda på ett videoband som bevisar att Kropfeld har existerat för att störta Jimmy Joe II och hans hantlangare.

B-action långt upp över väggarna. Skådespelarna är B. Effekterna är B. Storyn är B. Dialogerna är B. Karaktärerna är B. Helt enkelt B.

Vissa av skådespelarna hade kunnat bytas ut och flera av karaktärerna störde jag mig som satan på då flera av dem sa "praise the Lord, sir" i var och varannan jävla mening. Mycket irriterande. Storyn var lite mossig till en början, men lättades upp mot ungefär halva filmen. De (få) actionscener som var med var halvdana, men dög att titta på. Dessutom syns det lång väg att det är B-action från 80-talet då datorerna ser ut som något från stenåldern.

Men i långa drag är det en ok B-actionfilm. Inte svinbra, men inte svindålig heller. Finns sämre, finns bättre.. helt enkelt.

http://www.imdb.com/title/tt0100464/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0