The Fun Park

Bobo - The Insult Clown!

Sent en natt 1980, hittades bevis om att Bobo - The Insult Clown - hade dött. Bobo var en psykotisk man som jobbade som clown, fram till att han tog livet av dommaren som fällde hans mamma till sluten mentalvård för resten av livet, vilket gjorde att Bobo sattes på en sluten mentalvårdsanstalt. Man hittade aldrig någon kropp, och rykten om att hans ande fortfarande går där i parken.

26 år senare (dvs 2006) beger sig sex stycken ungdomar till Family Fun Park för att upphäva myten om den döda clownen.. men upptäcker snart att myten är mer verklig än vad dom velat ana.

En av tjejerna vaknar senare upp på ett mentalsjukhus, och berätta sin historia. Ingen tror henne till en början, men hennes psykolog börjar rota i det hela.. och finner snart att sanningen är mer vriden än vad alla trodde från början.

För det första är storyn grymt sullig, tycker jag.. och utöver att den är sullig hoppar den emellan dåtid och nutid, vilket bara blir en enda röra allt eftersom filmen rullar på. Just det ja, storyn är inte bara sullig, utan även förvirrande. Vissa grejer förklaras inte ordentligt.. eller så var jag bara jävligt oengagerad när dom förklarade olika saker som hör till storyn.

För det andra så känns hela den här filmen som en usel kopia av The Texas Chainsaw Massacre.. bland annat för att ungdomarna blir tagna till en bunker där dom först blir målade som clowner.. och sedan mördade. Likheter, någon?

Det här är inget jag kommer se om iaf, det är ganska säkert. Den är långtråkig, för mycket snack, sullig story och skådespelarna är nästintill usla.

Det enda riktigt bra med den här filmen var några nattsvarta skämt som jag garvade till åt.. mycket mer än så var inte bra i den här usla filmen.

Bobo takes it up the arse!

http://www.imdb.com/title/tt0986231/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0