Land Of The Lost

Tre år efter att ha blivit utsparkad från forskningsavdelningen pga hans teorier om tidsresor och hans attack mot Matt Lauer på The Today Show undervisar paleontologen (forskare kring utdöda växter och djur) Rick Marshall barn vid George C. Page Museum, tills det att han träffar Holly Cantrell - som uppmanar honom att bygga klar sin takyon förstärkare efter att ha visat honom ett fossiliserat avtryck av hans tändare.

Efter att ha gjort klart sin uppfinning beger sig Dr. Marshall och Holly iväg till Devils Cave - där Holly hittat det fossila avtrycket. Tillsammans med deras guide - bondläppen Will Stanton - beger de sig in i grottan och efter att Dr. Marshall har aktiverat takyon förstärkaren utbryter en jordbävning varpå trion skickas in i en parallel värld där dinousaurier existerar - och tappar bort takyon förstärkaren.

Vad finns det egentligen att säga om den här filmen? Den är ungefär som vilken annan för-lite-äldre-barn-komedi. Ungefär. Effekterna är rätt bra, men det syns också lång väg att det är CGI. Skådespelarna gör bra ifrån sig. Storyn är helt ok och baseras på en TV-serie som gick under 70-talet (som senare fick en remake-serie i början av 90-talet).

Humorn är helt ok och filmen fick mig att gapskratta ett par gånger, men till större delen satt jag och bara flinade eller småskrattade. Filmen är dock inte passande för de yngsta tittarna, då det förkommer både sex- och drogskämt samt att vissa scener i filmen kan kännas skrämmande för de yngsta.

Jag hade inte förväntat mig speciellt mycket av filmen faktiskt, då det nästan årligen dyker upp iaf ett par stycken såna här komedier - och de flesta är ganska lika varandra. Men Land Of The Lost är iaf en helt ok film som underhåller - iaf för en eller två visningar.

http://www.imdb.com/title/tt0457400/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0