Stan Helsing

Det är Halloween kväll och videobutiksbiträdet och slackern Stan Helsing ska tillsammans med sin exflickvän, sin bästa vän och en exotisk dansös/"massageterapeut" till en fest. Men tack vare sin chef måste Stan och hans vänner ta en rejäl omväg för att lämna en bunt filmer åt chefen. Under deras omväg hamnar de mitt i en stad som har en förbannelse över sig med de största skräckfilmsikonerna i filmhistorien.

Intelligent och överaskande story? Nej. Snygga effekter och make up? Nix. Har vi sett det mesta förr? Ungefär. Välspelad? Ganska. Rolig? Bitvis asrolig. Underhållande? Nåt så förbannat. Då är alltså filmen bra? Inte det minsta.

Det är vad jag hade svarat på dessa snabba frågor. Stan Helsing är ytterligare en i raden av parodierna som spottas ut årligen och de maler om ungefär samma skämt som tidigare, fast i andra situationer med andra karaktärer och skådespelare - och under en annan titel så klart.

Egentligen finns det inte speciellt mycket mer att säga än så där. Det är ungefär Stan Helsing i ett nötskal. Ska man se filmen lär man koppla ifrån hjärnan i ca 90 minuter och bara bli hjärndött underhållen. Ungefär.

http://www.imdb.com/title/tt1185266/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0