Mansion Of The Doomed

Efter en tragisk olycka förlorar ögonläkaren Dr. Chaney's dotter sin syn. En kväll när hans dotters fästman Dan kommer på besök drogar Dr. Chaney och hans assistent Dan, tar hans ögon och gör en tranplantation till Dr. Chaney's dotter. Hennes syn blir återställd - men endast under en kort tid. Dr. Chaney vill inte ge upp och börjar att genomföra en serie med tranplantationer ifrån ovetande offer som sedan blir fångar i villans källare.

Öh, vad fan ska jag säga om den här filmen då? Lance Henriksen dyker upp i en tidig roll - och gör den riktigt bra. Vi ser även Richard Basehart i rollen som styggingen/psychot Dr. Chaney - som gör det bra. Resten av skådespelarna är.. bra. Men tempot i filmen är otroligt segt. Efter en stund in i filmen börjar det röra på sig, men sen lugnar allt ner sig och hela filmen traskar på i ett otroligt tröttsamt segt tempo. Det händer visserligen ett par saker då och då, men det känns helt enkelt inte så där hyperintressant så att man sitter klistrad framför filmen. Mot slutet lättar det upp lite grann dock och vissa händelser blir smått intressanta.

Våld och gore är det hyfsat ok med i filmen. I ett par scener får vi se ögontransplantationerna och vi får även se hur de personer som blivit av med sina ögon ser ut - vilket ser ganska realistiskt ut.

Mansion Of The Doomed är en hyfsat bra film. Sett bättre, sett sämre. Helt ok film som går att döda lite tid som bara ligger och skräpar.

http://www.imdb.com/title/tt0076361/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0