Idle Hands

Hysterisk komedi med en massa våld.

Anton är en vanlig amerikansk grabb: han röker brass och glor på tv hela dagarna. Men när han vaknar upp på Halloween morgonen upptäcker han till sin fasa att hans båda föräldrar blivit brutalt mördade. Efter att ha sänkt sina två stonerpolare Mick och Pnub går det upp för Anton att hans högra hand har fått ett eget liv och en egen vilja. Och den är ute efter blod. Anton försöker hitta en lösning på problemet och får rätt snart oväntad hjälp.

Det här är vad jag kallar komedi. Den är för lättsam på våldet för att vara splatter, men alldeles för våldsam för att vara en familjekomedi. Man skulle nog kunna kalla det här för en film-kväll-med-polarna-film. Ungefär.

Humorn är på topp och många repliker och händelser framkallar rejäla gapskratt. Framför kameran ser vi bland annat Devon Sawa (Final Destination), Seth Green (Austin Powers filmerna, Rat Race), Elden Henson (The Butterfly Effect), Vivica A. Fox (Kill Bill: Vol. 1) och en 18 årig Jessica Alba (Fantastic Four, Sin City och TV-serien Dark Angel). Vi får även se ett gästuppträdande av The Offspring.

Skådespelarna gör det dom ska. Sawa är skitkul att se framför kameran när han flummar runt i nästan samma stil som Bruce Campbell gjorde i Evil Dead II. Effekterna och makeupen är grymt bra och ser trovärdigt ut.

Ett måste för de som gillar komedier som blandar både våld och humor.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0138510/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0