Botched

Stephen Dorff (Blade) i en lågbudget skräck/komedi.

Ritchie Donovan är en professionell tjuv vars lycka precis har runnit ut. Han är den enda överlevande efter en kupp som gick åt skogen och hans arbetsgivare är inte glad över den misslyckade kuppen. Ritchie tvingas bege sig till Moskva, Ryssland, för att ta sig in i en skyskrapa tillsammans med två ryska bröder för att sno ett ovärderligt kors.

Kuppen som börjar illa nog förväras allt eftersom när Ritchie, hans två kumpaner och en grupp med gisslan blir fast på den 13de våningen i huset. Ritchie förhandlar med polisen att släppa en i gisslan, men när de släpper honom upptäcker de att polisen är det sista de har att oroa sig över.

Jag fick höra om den här lagomt flummiga skräck/komedin av några som sett den. De tyckte den var bra, men berättade inte så mycket om den mer än så. När jag äntligen kom över den var förhoppningarna lagomt ljumna.

Skådespelarna var bra, med Dorff i spetsen i rollen som Ritchie. Effekterna var riktigt B, alternativt lågbudget (t ex en råtta som det syns lång väg att den inte är verklig). Storyn var rätt medelmåttig och vi har sett den förr, typ. S, som jag tittade på filmen med, tyckte det motsatta, även om hon skrattade under de komiska sekvenserna i filmen.

Ingen höjdarrulle, men helt ok - god underhållning som går att fördriva tiden med.

http://www.imdb.com/title/tt0790590/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0