Madagascar: Escape 2 Africa

Första uppföljaren.

De fyra vännerna Alex, Marty, Gloria och Melman åker ifrån Madagaskar tillsammans med de fyra militanta pingvinerna, King Julien och hans medhjälpare Maurice i ett halvkrossat flygplan med destination New York. Men bara en bit på resan får de soppatorsk och kraschlandar mitt i ett djurreservat någonstans i Afrika.

Inne i djurreservatet finner de ett vattenhål som, till en början, verkar vara ett paradis. Marty möter andra zebror, Gloria möter andra flodhästar, Melman möter andra giraffer och Alex möter andra lejon.. och sina föräldrar som han blev bortrövad ifrån som liten.

Och så händer det lite därtill. Typ. Filmen är så pass underhållande det bara går, skulle jag tro. Den har sina stunder, men känns till och från lite seg och man sitter mest och väntar på att någonting kul ska hända.

Det roliga i filmen är till mesta del det som händer runt omkring huvudkaraktärerna. Pingvinerna, som slagit sig ihop med två av karaktärerna från första filmen som inte hade speciellt stora roller, underhåller ganska gott och levererar några rejäla gapskratt.

Filmens skick är i nästan samma klass som den första filmens. Dvs snygga animationer och bra voiceacting. Humorn har jag redan skrivit om, live with it. Filmen är hur som haver tillräckligt stark för att få en rekommendation, även om den är småsvag och blek.

Läs gärna en kort recension av filmen hos Helt Perfekt också.

Personligen föredrar jag den första filmen, men den här andra delen i (den blivande) trilogin funkar rätt bra också.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0479952/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0