Anaconda 4: Trail Of Blood

Efter att en professor försvunnit blir en legosoldat och hans grupp inhyrda av den cancersjuke miljardären Murdoch för att leta reda på professorn, döda honom och ta serumet han framställt - då Murdoch tror att han har blivit förådd av honom. Samtidigt stöter den unge studenten Alex på Dr. Amanda Hayes - som också står på legosoldaternas mållista - som är i området för att sabotera blodorchidéerna som Murdoch's professor planerat. I samma veva dyker en grupp arkeologer upp för att möta upp en tidigare grupp - som väntat på dem - för att hjälpa till med en utgrävning.

Men de tre grupperna har ett större problem att tänka på än deras egna problem; en genmanipulerad anakonda som kan återställa skadade delar av sig själv inom loppet av några sekunder.

Storyn är sullig. Skådespelarna är hyfsade, men ingenting man hurrar över. Effekterna är.. öh.. ja. Vad är effekterna egentligen? De datoranimerade (bokstavligt talat) effekterna var urusla - precis som i Anaconda III. Gore effekterna var lite bättre och funkade väl att titta på. Men sen när började anakondor slita sina offer i stycken och lämnar halvätna kroppar efter sig?

Någonting jag inte riktigt förstår är varför Don E. FauntLeRoy tackade ja till att regissera 3an och 4an i den här serien. FauntLeRoy stod för regin i de fina Steven Seagal filmerna Today You Die och Urban Justice. De två filmerna var riktigt bra. Anaconda III och Anaconda 4: Trail Of Blood är inte det. 4an är visserligen bättre än 3an, men det säger egentligen inte speciellt mycket då båda filmerna är - som sagt - inte något vidare bra.

Om man måste se en ormfilm så kan man lika gärna titta på de två första filmerna som är betydligt mer påkostade än trean och fyran. Recensioner på samtliga föregångare hittar ni här, här och här.

http://www.imdb.com/title/tt1150934/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0