Special Dead

Amatörgjord zombiefilm.

När en zombiesmitta bryter ut på Camp Special Dude, ett läger för förståndshandikappade, måste lägerledarna och camparna göra allt för att överleva natten och slå tillbaka mot de vandrande döda.

Efter att min vän T requestade den här filmen så införskaffade jag den och såg den. Han beskrev den som totalt efterbliven och väldigt rolig för att vara en amatörfilm. Jag kan inte mer än hålla med.

Filmen är skojig stundtals och levererar några rejäla gapskratt. Våld har den också och för att vara en amatörfilm är det faktiskt ganska hygglig make-up och effekter. Skådespelarna var också ganska hyggliga och de som spelade de förståndshandikappade var ganska trovärdiga.

Filmen har självfallet en del brister också, tyvärr. Mellan de skojiga sekvenserna är det lite mycket hjärndöd dialog, halvtråkiga skämt och amatörmässigt framfört våld.

Filmen är inte dålig, men samtidigt så finns det bättre filmer där de kombinerar zombievåld med gapskratt, t ex Shaun Of The Dead som fortfarande är helt oslagbar i den kategorin.

http://www.imdb.com/title/tt0765475/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0