Meet The Feebles

Peter Jacksons kritikerrosade film från 89 där han driver stenhårt med Mupparna.

Heidi, den överviktiga hetsätande flodhästen och stjärnan i "Meet The Feebles Variety Hour", upptäcker att hennes älskare Bletch, valrossen, är otrogen mot henne. Inte nog med det har de andra stjärnorna i showen sina egna problem och affärer att ordna upp. Dessa problem inkluderar bland annat drogberoende, utpressning, rån, sjukdomar, droglangning och mord.

Under tiden detta pågår faller två stycken av stjärnorna i kärlek med varandra, men deras kärlek är hotad av Trevor The Rat, som vill ha flickan i paret till att medverka i hans porrfilmer.

Meet.. The Feebles.

Peter Jackson fortsatte sitt griståg med den här fina.. komedin. Storyn följer många karaktärer, men huvudstoryn cirkulerar sig just runt matinéshowen Meet The Feebles, typ. Som i Mupparna är det inga människor med i filmen, utan enbart skådespelare i dräkter och dockor.

Humorn är ganska rå och anspelar mycket på Mupparna. T ex så får vi se en heroinberoende groda, en skitätande fluga, en AIDS-smittad kanin som är kåt som en kanin och överviktig hetsätande flodhäst med ett maskingevär. På tal om maskingevär, enligt IMDB hittade inte Peter Jackson lösplugg för maskingeväret, så rundorna som används i filmen är riktiga.

Det räcker nog med att jag skriver det här. Jag tror att alla som inte sett filmen fått ett intryck av den och de som har sett den vet vad jag menar.

Det här är ingen film för barn.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0097858/

Kommentarer
Postat av: snuffe

bra jobbat

2009-02-10 @ 11:25:31
URL: http://snuffsans-secondlife.blogspot.com/
Postat av: HA

Jag har alltid haft svårt för den här rullen. Gillar inte låtarna och den är alldeles för hysto.

2009-02-10 @ 16:22:50
URL: http://glob.heltperfekt.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0