A Force Of One

Chuck is back!

Efter att två narkotikapoliser har blivit mördade av en okänd karatekunnig mördare ber polisen om assistans av världsmästaren Matt Logan. Han ska lära poliserna karate, men blir snart indragen i fallet betydligt mer än vad han velat.

En gammal Chuck Norris rulle från 79, som faktiskt står sig ganska bra än idag. Fighting scenerna är rätt bra gjorda och Chucken roundkickar hela världen, som vanligt. Mycket underhållande. Utöver Chucken ser vi bland annat även Clu Gulager (Feast-filmerna) och Jennifer O'Neill (Scanners) framför kameran.

Storyn var den typiska poliser-blir-mördade-och-en-utomstående-person-kommer-in-och-räddar-dagen-story. Ungefär. Och så lite hämndaktion mot slutet också. Just det. Den här gången visar dock Chucken inte att man behöver ett rejält skägg och en rejäl 80-tals frilla för att vara bad ass. Nej, nej, den här gången är det rejäla polisonger och en redig mustach som får damerna att smälta. Och så roundkickar han hela världen och bevisar att han är en amerikansk hjälte.

Sevärd, om man gillar slå-folk-på-käften-filmer.

http://www.imdb.com/title/tt0079168/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0