The Mailman

Brevbäraren.

När den lilla staden Smithfield plötsligt får en ny brevbärare, vid namn Darius Foxx, börjar underliga saker inträffa med posten. Människorna i den lilla staden får upprivna brev, krossade paket och utsätts för diverse olika spratt av den mystiske brevbäraren.

Samtidigt anländer Daniel's syster, Beth, efter ett år på college. Allt verkar frid och fröjd, fram tills det att Daniel upptäcker att Beth och hans bäste vän, Jay, har blivit tillsammans. Daniel blir ursinnig och inte allt för långt efter dyker Darius upp för att berätta några, sen länge, glömda hemligheter.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om den här filmen. Den var bitvis rätt underhållande, men till större delen satt jag mest och suckade över uselt skådespeleri, dåliga effekter och tråkigt händelseförlopp. Idéen bakom filmen var väldigt lovande, men genomfördes uselt.

Hade filmen varit lite mer intressant, givande och mer påkostad (med typ skådespelare, effekter etc.) hade filmen säkerligen blivit en bra film. Men filmen saknar spänning, intressanta vändningar och ett klichéeaktigt händelseförlopp. Slutet är en ren klichée och är ett sånt där slut man har sett i fyrahundra andra filmer.

Kort sagt är det en ganska tråkig, händelsedöd film som kunde ha blivit en riktigt intressant grej, men som de sumpat till en större del.

http://www.imdb.com/title/tt0425218/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0