Snoop Dogg's Hood Of Horror

Episod-skräckis med storys kring "the hood". Originaltiteln är Hood Of Horror, versionen jag såg hade den alternativa titeln.

Första berättelsen (mellanberättelsen, alltså) handlar om Devon, en ung kille som lever i "the hood". Han och hans polare dödar ett annat gäng, men i stridens hetta blir Devons lillasyster skjuten. Utom sig av sorg beger han sig iväg, men stöter på en bekant.. som visar sig vara något helt annat än det han trodde från början. Första berättelsen ger svaret till hur Devon blev HoH (Hound of Hell).

Andra berättelsen heter Crossed Out och handlar om Posie, en ung tjej som lever i "the hood" och håller på med graffiti. När hon konfronterar ett gäng killar som kladdar över hennes graffiti jagar dom henne och kort därpå möter hon Derelict, en mystisk man som tar med henne till hans lya och tatuerar henne. Hon märker snart att tatueringen inte är vilken tatuering som helst och snart börjar hennes konkurrenter tappas av en efter en under mystiska omständigheter.

Tredje berättelsen heter The Scumlord och handlar om Tex Jr., en girig självupptagen mansgris som tror att han kan få vilken tjej som helst, som måste spendera ett år tillsammans med sin fars gamla krigskompisar för att få arvet efter fadern. Efter flertalet händelser ledsnar gruppen med de gamla krigskompisarna ur och de förbereder sig för sin sista strid.

Fjärde, och sista, berättelsen heter Rapsody Askew och handlar om Sod, en ung man som drömmer om att bli en stor rapstjärna, vilket han blir också.. tack vare hans döda vän. Men kort efter att han har vunnit ett pris upptäcker han att en del tjänster har dyra gentjänster.

Jag har läst en del recensioner kring den här filmen och de flesta pekar åt sågning. Men jag måste faktiskt säga emot när det gäller det. Den här filmen är inte den bästa av episod-skräckisar jag har sett, men den är inte heller den sämsta. Jag gillade den faktiskt. Bland annat för att den var rejält slafsig till och från. Skådespelarna var dugliga, även om vissa spelade över så in i helvete.

Har man inget bättre för sig kan man alltid ta och titta på den här. Den är inte top-notch, men den är inte heller urusel. Godkänd film.

http://www.imdb.com/title/tt0475298/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0