No Man's Land: The Rise Of Reeker

Fler offer för Reeker att skörda.

1978, en ung polis griper The Death Valley Drifter, en ökänd mördare som skördar offer längs vägarna i öknen kring Death Valley. Under förhör menar mannen på att han blivit driven av röster som sagt åt honom att döda, för att öva inför sin uppgift i nästa liv.

Nutid, samma polis som tog mannen 78 ska gå i pension och hans son, som knappt känner sin far, ska ta över efter honom. När de två poliserna är på ett fik får de reda på om ett casinorån. Strax därpå upptäcker dom att rånarna är på samma fik. Skottlossning utbryter och en bil exploderar. Inte allt för långt efter dessa händelser börjar konstiga saker hända.

Poliserna får inte kontakt med sina kollegor. Telefonerna fungerar inte. Tvapparaten får inte in några kanaler. Människorna på fiket upptäcker snart att någon, eller något, inte vill att dom ska ta sig därifrån..

Den här uppföljaren är riktigt bra. Faktiskt bättre än första, enligt mig iaf. Den innehåller mer våld, mer blod och mer gore-effekter. Men samtidigt så är den väldigt lik den första.

Även den här filmen slutar med en twist, så har man sett första filmen vet man i princip vad som kommer hända mot slutet av filmen. Skillnaden mellan den här och första är dock att man får veta lite om vem Reeker är och hur han blev den han är.

Gillar man den första tycker jag man ska se den här. Är det så att man inte har sett den första filmen kan man se den ändå, den är ganska fristående och följer inte upp den första filmens story.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt1090671/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0