Jack Brooks: Monster Slayer

Och så ytterligare en Robert Englund-film.

Ända sen Jack såg sin familj bli brutalt mördade av ett odjur medan de var ute och campade har Jack lidit av svåra aggressionsutbrott. Jack är nu en ung man som får lov att leva med en irriterande flickvän, terapimöten som inte leder någon vart, kvällslektioner som knappt håller hans intresse uppe och hans sidojobb som rörmokare.

När Jack's lärare Professor Crowley (Englund) ber Jack om att titta på hans vattenledningar råkar Jack av misstag släppa lös en uråldrig demon som förvandlar Professor Crowley's kropp till något inte-så-likt-en-människa och snart måste Jack slåss, öga mot öga, med den uråldriga demonen... och ett par stycken nyare.

Den här filmen var riktigt bra. Att Englund var med och gjorde en viktig roll gjorde ju inte saken sämre. Effekterna och make-upen var riktigt snyggt gjorda och vissa av effekterna var riktigt coola. Skådespelarna var bra för att vara B-filmsskådisar och jag blev riktigt imponerad på Trevor Matthews, som spelade Jack, som gjorde en riktigt bra insatts.

I över lag en riktigt cool och rätt så slaffsig film.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0816539/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0