Exterminator 2

Uppföljaren till den klassiska våldsfilmen.

Efter en lång tystnad återvänder John Eastland (Robert Ginty) för att rensa upp på gatorna i New York, under synonymen 'The Exterminator'. När ett gatugäng, ledda av X (Mario Van Peebles), börjar terrorisera på gatorna rycker John in och dödar flera av gängmedlemmarna, bland annat X's bror.

X och hans gäng ska köpa en stor mängd narkotika som de ska sälja och skaffa sig makt igenom. Men samtidigt är X driven av hämndbegär mot 'The Exterminator' och av en ren slump upptäcker han och hans män vart Johns flickvän bor, som de tror är en sopgubbe som höll på att sabba deras planer ett par nätter innan.

I tron om att det är sopgubbens flickvän misshandlar X och hans män henne vilket resulterar i att hon blir förlamad från midjan och neråt. Efter den här händelsen tar John lagen i egna händer igen... och ganska snart kommer X och hans män att förstå varför John kallas för 'The Exterminator'.

Andra filmen om Utrotaren är inte alls lika bra som första. T ex så spelar flera av skådespelarna över som fan och då tänker jag främst på Mario Van Peebles. Fast det är ju visserligen ingenting att bli överaskad över när det gäller honom, de flesta filmer han medverkat i suger röv.

Dessutom tycker jag storyn är trögare i den här filmen än i förra, det är en massa snack om att ta över stan, terrorisera hit och dit, hämnd.. jada jada jada.. men det hela slutar med mycket snack och liten verkstad.

Men för att inte gnälla allt för mycket på filmen så har den faktiskt ett ganska ok slut och den blir ganska hygglig efter ungefär halva filmen då det blir en del skjutande och sprängande.

Kort och gott; en ganska ok film, inget att svimma eller hurra över, men går att se om man har brist på annat att se.

http://www.imdb.com/title/tt0087229/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0