Dead Sexy

Och nu lite Shannon Tweed i en erotisk thriller.

Inspektör Kate McBain (Shannon Tweed) försöker lösa ett fall där flertalet prostituerade kvinnor har blivit mördade, alla på liknande sätt. Kate bestämmer ett möte med Blue (John Enos III), en snuskigt rik man som har haft sex med tre av tjejerna som har blivit mördade och som är en av tre huvudmisstänkta, genom en bordellmamma. Det går inte som Kate har planerat och Blue vill inte ha sex. Efteråt får hon reda på att Blues mamma dog, på ett liknande sätt som tjejerna, för flertalet år sedan. Kort därefter hamnar Blue och Kate i säng med varandra.

Frågan är bara, är det Blue som står bakom morden? Eller är det någon av de andra två? Eller är det någon annan?

Den här filmen är skit. Verkligen en stor jävla hög med stinkande skit. Förklaringen till varför jag skriver så är enkel; nästan alla "skådespelare" i filmen borde inte få gå lösa framför kameran, speciellt Tweed som troligtvis inte ens vet vad skådespelare betyder, storyn är riktigt trög och förutsägbar. Jag kunde lista ut vem mördaren var efter ungefär en halvtimme av filmen och filmen är ca 90 minuter lång. Så jag satt i princip och bara tittade trött på filmen i en timme för att se klart på den.

Att det dessutom är en erotisk film gör ju inte saken bättre. Att titta på två personer som juckar mot varandra som två kåta apor som inte vet hur man får in mannens i kvinnans är bara svintråkigt, och dessutom avtändande som fan, att titta på. Att de som gör sån här skit dessutom trycker in fem, sex (ibland fler) såna scener i en och samma film gör ju inte saken bättre.

Håll avstånd från den här skiten, det vinner ni på i längden.

http://www.imdb.com/title/tt0295923/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0