Sin: The Movie

Animerad action baserad på det fina FPS-spelet SiN, som kom 1998.

I en inte allt för avlägsen framtid i staden Freeport börjar mystiska kidnappningar inträffa. Elitstyrkan Hardcorps, ledda av överste John Blade, sätts på fallet. Men under en utryckning dör en av Hardcorps medarbetare, JC, vilket leder till att hans syster Jennifer (som också kallas för JC) dyker upp och kräver att ta över fallet, samtidigt som hon anklagar Blade för att ha förorsakat JC's död.

Blade fortsätter utredningen och ganska snart upptäcker han att Elexis Sinclaire, dotter till en vetenskapsman, och det förflutna kan ha med de mystiska kidnappningarna att göra..

Storyn är snabb, men bra. Men den har en liten brist dock; den utesluter en del grejer som hade varit intressanta att veta. Filmen har fler brister också, men jag gillar den. Den är våldsam, snabb och skippar skitsnacket vilket höjer tempot i den, vilket jag gillar.

Söker man efter något storslaget i anime-väg kan man fortsätta kika runt. Sin: The Movie plöjer rakt igenom och någon direkt dötid finns det inte speciellt mycket av. Detta har medfört att jag har sett den flertalet gånger.. och fler kommer det troligtvis bli.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0253709/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0