Old School

Och så lite komedi.

När Mitch kommer hem tidigare ifrån en arbetsresa kommer han på sin flickvän Heidi med att vara otrogen. Frank gifter sig, men vill inte släppa sitt vilda liv med fester, brudar och sprit. Beanie är en familjefar som försöker hitta tillbaka till sin vilda och galna ungdom.

Hur som haver flyttar Mitch ut från sin flickvän in i ett nytt hus som ligger intill ett college. Beanie får den briljanta idéen att de tre gamla vännerna ska skapa en förening, för att återuppleva deras ungdomsår, där de tar in missanpassade college elever, förlorare, medelålders folk och gamlingar som blir deras nya vänner. Men samtidigt vill det nya elevombudet, Pritchard, stänga ner deras förening tack vare det Mitch, Frank och Beanie gjorde mot honom när de var yngre.

En ganska kul komedi i långa led, helt enkelt. Stundtals är den skitkul, men emellanåt är det lite mycket trög dialog och inte allt för skojiga scener. Rollistan kan jag dock inte gnälla på. Flertalet av skådespelarna är såna där skådespelare jag gärna ser i en komedi och de gör ett bra jobb även i den här filmen.

Hur som haver är filmen ganska bra, även om den inte riktigt når ända fram till en rekommendation. Men vill man se en ganska typisk college-komedi så kan man alltid sno åt sig den här.

http://www.imdb.com/title/tt0302886/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0