Turok: Son Of Stone

Jag säger bara en sak: Wow!

Turok och hans bror Nashoba och deras vän Catori stöter på några stycken ur en annan indianstam som börjar mucka gruff. Turok får något ryck och fimpar allihop utan några större problem. Efter den här incidenten skadar han av misstag sin bror svårt och blir senare utvisad ur stammen.

16 år går och ett sista slag mellan stammarna ska utkämpas. Nashobas och Catoris son Andar letar reda på sin farbror och ber honom medverka i striden. Turok säger nej. Striden går fruktansvärt fel och Nashoba ligger inför döden när Turok hittar honom med hjälp av sin brorson. Turok svär att beskydda Catori och Andar med sitt liv och beger sig efter Chichak med Andar hack i häl.

Dom hittar Chichak i stammens läger där han rövar bort Catori. Turok och Andar beger sig efter och snart hamnar allihop i en bortglömd dal.. där dinousarier och underliga vidunder härjar och härskar. Båda parterna (Turok, Andar, Catori mot Chichak) stöter på oväntad hjälp dock.. och snart är det dags för den slutgiltiga striden mellan gott och ont.

Storyn är klichéfylld, sure, men den här filmen är riktigt bra. Vad som bör tilläggas är att detta inte är en film för barn, den är ganska våldsam. Filmen är upplaggd på ett riktigt snyggt sätt och man sitter lite på spänn och inväntar att Turok ska dänga nästa monster.

Riktigt bra underhållning och jag är mycket nöjd att jag såg den här filmen. Jag har dock inte läst några som helst serier om Turok, har dock spelat ett par av spelen som är baserade på Turok.

Gillar man serierna eller spelena, eller kanske både och, kan man ta och slänga ett öga över den här filmen.. samt om man gillar tecknat, förstås.

http://www.imdb.com/title/tt0968765/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0