Slumber Party Massacre II

5 år efter att den första filmen kom den andra filmen om mördarna (ja, alltså, det byts mördare i varje film) som har en förkärlek till stora, snurrande och surrande borrar.

Lillsyrran som medverkade att stoppa mördaren i den första filmen har blivit äldre och är med i ett rockband bestående av 4 tjejer (henne inkluderad). Dom bestämmer sig för att åka till en av tjejernas familjs semesterhus typ mitt ute i ingenstans och bjuder även dit ett par killar. Snart börjar huvudrollstjejen se underliga syner och hör röster. Är det inbillningar eller verklighet?

Andra filmen om pyjamas massakern är totalt värdelös. Hade filmskaparna redigerat bort ca 50 minuter av filmen, då hade man haft ca 20 minuter sammanhängande film. Den här filmen är så pass osammanhängande och tråkig att jag blev så pass rädd för den... så att jag höll på att somna.

Filmen är totalt ointressant och manuset är segt. Dialogerna är totalt ointressanta och karaktärerna i filmen är förbluffande ointressanta så man tappar ännu mer intresse för filmen.

Att slänga in scener där tittaren mycket väl vet om att det enbart är halloucinationer som karaktären i filmen har, gör det hela ännu mer larvigt. Dessutom var slutet helt obegripligt. Satt och kliade mig i skallen och började fundera om dom som gjort filmen verkligen hade ansträngt sig med slutet.. eller om dom inte var speciellt nöjda med slutet men inte orkade bry sig i att ändra på det. Och slutligen så har filmmakarna slängt in helt onödiga och störttöntiga sångnummer och något som ska likna danser.. eller nåt.. vilket gjorde filmen ännu tråkigare än vad den redan var.

I långa drag så kan man lika gärna skippa den här jävla sörjan. Pyjamasparty Massakern II bör grävas ner ute i en öken och glömmas bort för all framtid.

En annan grej jag kom att tänka på var; det tog dom 5 år att göra en uppföljare till The Slumber Party Massacre, kunde dom inte gjort en lite mer värdig uppföljare då?

http://www.imdb.com/title/tt0093996/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0