Hatchetman

Slasher som vilken annan slasher som helst. Säger väl det mesta antar jag.

Ett gäng strippor börjar bli jagade och slaktade av en bestalisk och brutal maskerad yxdåre. Hans kännetecken är att han kapar händerna på sina offer. Varför kapar han händerna på sina offer? Och varför är strippornas granne så underlig och tystlåten?

Den här filmen känns som en såpopera i stora drag.. med typ en tokig mördare och en del våld. Filmen är väl duglig att se, men den är fruktansvärt seg från och till. All dialog är riktigt tråkig emellanåt, och det enda som håller intresset uppe är att man inte kan räkna ut vem som är yxdåren förns mot slutet av filmen.. och ja, om man är av manligt kön så kan faktiskt scenerna där tjejerna visar vad Gud gav dom vara riktigt intressanta, eller så.

Den här filmen är som vilken annan seg slasher som helst, och varken ger eller visar något nytt överhuvudtaget. Den är dessutom inte ett dugg läskig då, i princip, varje gång mördaren ska träda fram blir man förvarnad om det.

Nej.. se Friday The 13th, Halloween eller A Nightmare On Elm Street igen istället. Här får ni ändå inget speciellt utom ca 95 min seg slakt av halvdana brudar.

http://www.imdb.com/title/tt0364396/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0