2001 Maniacs

Remake av den gamla klassiska 2000 Maniacs.

Ett gäng vårystra studenter ger sig av på en gemensam bilsemester med siktet ställt på öl i massor, "Wet T-shirt"-tävlingar och sololjeglänsande kvinnor iförda minimala bikinis. Men på väg ner till den varma södern kör dom fel och hamnar i den lilla staden Pleasant Valley och kommer lagomt till den stora lokala "Guts and Glory"-festivalen, som hålls årligen i den lilla staden. De hälsas varmt välkomna av stadens enögde borgmästare, Buckman (Robert Englund), och det verkar som om de står inför ett dukat bord av sex, mat, dryck och lössläppta nöjen. Men den lössläppta stämningen som först tedde sig som ett paradis, förvandlas snart till rena helvetet!

Jag säger bara: Robert Englund. Det räcker va? Jag har inte sett originalet, tyvärr, så jag kan inte jämföra originalet med den här remaken.. men med tanke på att Englund medverkar är den helt suveränn.

Filmen gör verkligen rätt för sitt namn. Den här filmen är rena slakthuset, ifört ett grymt bra manus, mycket våld och en hel del humor.

Finns inte så mycket mer att säga egentligen.. filmen är underbar. Den som inte tål våld får nog ta och söka vidare, för den här präglas av krossade människor, skallkrossningar, spett-genom-ändtarmen-metoden, syrabongar och diverse annat man kan tänkas använda sig av för att ha ihjäl ett gäng glada ungdomar som vill ha sex och supa.

Peter Stormare dyker även upp i en snabb roll som lärare och Eli Roth (mannen bakom Cabin Fever och Hostel-filmerna) dyker även upp i en snabb roll.

Varsegod.. hugg in.. bokstavligt talat.

http://www.imdb.com/title/tt0264323/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0