Dead Moon Rising

Det finns bra zombiefilmer och det finns dåliga zombiefilmer...och så finns det zombiefilmer man undrar hur i helvete dom ens kunde få göra skiten för att dom är så jävla dåliga.

Det här är en av dom av det tredje slaget.

Storyn? Obegriplig. Men ska försöka förklara. Storyn är typ, ungefär, om att ett virus har brutit ut och alla i hela världen har blivit smittade (ovanligt va?) och ett fåtal överlevande återstår (ovanligt, igen, va?). Man får följa gruppen av människor som slåss mot zombies och försöker överleva. Eh, ja, det är typ....storyn..?

Filmen suger röv, men samtidigt har den ett par scener då jag inte kunde låta bli att dra på smilbanden eller lägga av ett rejält gapskratt, men till största delen suger filmen röv pga att den bl a är filmad dåligt, vissa scener är totalt osammanhängande och effekterna ska vi inte ens snacka om. Ljudet är fruktansvärt, ibland börjar man fundera om ljudkillen var full under inspelningen eller att han bara somnade pga tristess.

Filmen innehåller flertalet flashbacks som egentligen inte ger något speciellt syfte till filmen utan mest förvirrar. Vissa av flashbacksen hänger iofs ihop med storyn, men är totalt onödiga och kunde lika gärna ha berättats av en av karaktärerna muntligt istället för att slänga bort 5-10 minuter helt onödiga flashbacks (iofs är 91 minuter, av 91 minuter, av filmen helt bortslängda för tittaren, men ändå).

Allt som allt, filmen är skit, se något annat...varför inte se om Shaun Of The Dead igen? Om man nu är sugen på att se zombies och gapskratta alltså.

http://www.imdb.com/title/tt1067069/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0