Revamped

En liten vampyrfilm, mitt uppe i alltihop. Som är lite rolig också!

Efter att ha sett en reklam på tv om att man kan ringa ett nummer och hyra in en agent, som gör så att man blir odöd, träffar Richard Clarke, en framgångsrik affärsman, vampyren Lilith. Lilith suger allt blod ur Richard, vilket resulterar i hans död.

Fem år senare väcks han till "liv" igen och han upptäcker snart att mycket har förändrats. En grupp med specialtränade poliser har satts ihop för att utrota alla vampyrer. Och inte nog med det, så finns det två grupper med vampyrer, en grupp som försöker "leva" som vanliga människor utan att dricka blod. Och en grupp med vampyrer som hatar dom levande och vill utrota dom.

Det är typ, "storyn" i filmen. Filmen är störtlöjlig, och skådespeleriet är ganska dåligt till och från. Effekterna är riktigt löjliga också, bland annat så ser man typ inga skotthål i personer som blir skjutna, pålar som avfyras försvinner när dom "träffar" vampyrerna.. ah well, you get it.

Men den här filmen har faktiskt ett par ljusa sidor också! Den är grymt rolig, till och från. Men när filmen har rullat ett tag blir det bara längre och längre mellan skämten, vilket drar ner betyget ännu mer.

Den här filmen är inte bra, men ganska underhållande en dötrist dag. 

Jag trycker ner den här i "Komedi"-facket, med tanke på att den är inte det minsta läskig, men jävligt rolig till och från (som jag skrev tidigare!).

http://www.imdb.com/title/tt0918558/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0