Friday The 13th Part VI: Jason Lives

Sjätte delen i serien.

Tommy Jarvis åker till kyrkogården där Jason Voorhees är begravd för att göra sig säker på att Jason är död och begraven. Men han klantar till det (självklart) och väcker upp Jason istället, som är riktigt jävla pissed. Tommy lägger benen på ryggen och sticker fort som faaan. Jason beger sig iväg till Crystal Lake, som dom har bytt namn på.

I samma veva har återigen lägret öppnas, och glada barn och ungdomar stökar runt för fullt där, vilket Jason inte tycker om. Tommy i sin tur springer in på polisstationen och gapar om att Jason lever, vilket polischefen inte gillar och arresterar honom. Men snart får polischefen klart för sig att Jason i allra högsta grad är på benen... och är grymt jävla förbannad.

Ja, vad kan jag säga? Sjätte filmen i serien är en höjdarfilm! Den är underhållande, rolig (ja, dom har laggt in ett par riktigt mörka skämt i den) och ganska våldsam. Våldet har dom dock sparat lite på, av någon underlig anledning, i den här delen. Den är inte alls lika våldsam som dom tidigare filmerna, vilket är lite tråkigt.

Men i långa drag, en riktigt bra del i serien! Mycket underhållande och bra!

http://www.imdb.com/title/tt0091080/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0