Body Parts

Ytterligare en Troma release.

Efter att en psykopat har slaktat flertalet strippor och chefen för strippklubben Club Body Parts, skickas inspektör Otello och hans partner Harris till brottsplatsen. De börjar utreda det hela och kommer över flertalet intressanta personer som kan vara möjliga mördare. De tar in dom en efter en och förhör dom och får deras story av vad som hände den där kvällen. Mördaren de söker efter finns närmare än vad de anar.

Den här, något udda, Troma releasen är faktiskt ganska bra. Till en början började jag fundera om de tänkt fimpa hela rollistan på 10 minuter, men så var ju inte fallet. Skådespelarna är väl så som man kan förvänta sig av Troma-filmsskådisar. Några direkta effekter är det väl inte egentligen, pga att det knappast är något direkt ultravåld i den här filmen.

Ja, det där sista stämmer. En Troma-film utan direkt ultravåld. Det låter knäppt, men så ligger det till. Men filmen blir inte dålig bara för att den inte har en massa onödigt och ohyffsat våld, nej nej. Den har en mer drivande story och en och annan scen man kan gapskratta åt, och lite våld på det.

Jag gillade den här filmen iaf, men jag vet inte om alla Troma-fans gör det pga att ser man på Troma vill man ha kvalité splatter. Vilket detta är långt ifrån.

http://www.imdb.com/title/tt0200497/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0