Blackwoods

Ja, för att göra allting mycket roligare skapar jag nu en ny kategori; Thriller. Varför? Jo, för den här filmen är en Thriller. Jag är inte speciellt mycket för Thrillers, så räkna inte med att den här kategorin kommer vara överfull med recensioner.

Matt Sullivan och hans flickvän Dawn ska iväg över helgen till Dawns föräldrar som bor intill Blackwoods, en skog som blir snuskigt mörk under nattetid. De checkar in på ett hotell, har lite rajtantajtan i sängen och sedan går Dawn iväg för att få lite frisk luft. Matt somnar och drömmer en av sina underliga drömmar, och strax därpå dyker en mystisk figur upp med en stor yxa. Vad är det som försigår? Och vart har Dawn tagit vägen?

Den här thrillern är gjord av allas vår totalt värdelöse regissör Uwe Boll, innan han gjorde den totalt värdelösa (men mycket underhållande, på ett korkat sätt) House Of The Dead. Den här filmen var ganska intressant, men samtidigt hade den självklart sina baksidor. Bland annat har de valt att lägga in underliga slowmotion sekvenser i flertalet scener vilket sabbar flera scener som kunde blivit något så när intressanta. Samtidigt så slängs kameran till och från i dessa sekvenser, vilket gör att filmbilden blir som ett förstört fotografi.

Ja, det finns inte så mycket mer att säga om filmen egentligen. Uwe Boll har lyckats något så när med den här filmen, faktiskt. Storyn är visserligen något tunn och skådespeleriet är väl halvdant. Men jag gillade den här filmen ändå. Det kändes inte riktigt som en Uwe Boll film. Så har man inget bättre att se kan man ta och titta på den här filmen.

http://www.imdb.co.uk/title/tt0279695/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0