The Legacy

Den sög då, men dög nu.

Maggie och hennes kille Pete åker till England för att utföra ett arbete, där de ska få 50 000 dollar. De råkar dock ut för en olycka och möter den hygglige och stenrike Jason Mountolive, som tar med dem till sin herrgård medans dom väntar på att deras motorcykel ska bli lagad.

Strax efter deras ankomst dyker även fem personer till upp, och snart börjar underliga saker hända på den gamla herrgården...

Den här gamla skräckfilmen ifrån 1978 såg jag för mer än 10 år sen. Jag hatade den något fruktansvärt då, men i dagens läge var det en ganska duglig skräckis som var något seg, tyvärr, men som underhöll ganska bra om man bortser ifrån dötiderna som uppstod emellanåt.

Skådespelarna är bra, men hela filmen stinker 70-tal lång väg (vilket hade varit lite underligt om den inte gjort det, iofs). Dom effekter som var med i filmen var bra arrangerade, men kändes som 70-tal (igen).

Finns inte så mycket mer att säga om den här filmen egentligen. Det är en duglig film helt enkelt, men inget jag vill rekommendera pga att den har en del dötid, men samtidigt så har den ett par riktigt hetsiga scener också, vilket gjorde att den inte skickades rakt ner i köttkvarnen för värdelösa filmer.

Har man absolut ingenting annat att titta på kan man alltid dötitta på den här filmen.

http://www.imdb.com/title/tt0079450/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0