Slime City

Ett år efter den vedervärdiga (på ett bra sätt) Street Trash, kom den här, liknande, filmen.

Alex flyttar in i ett nergånget lägenhetshus för att få lugn och ro till sitt målande och pluggande. Kort efter att han har flyttat in blir han inbjuden till en av sina, något underliga, grannar.. där han blir bjuden på yoghurt och en "hembryggd" dryck. Och strax därefter blir han förförd av en av dom andra, något underliga, grannarna.

Dagen efter upptäcker han att han börjat smälta...och kort därefter upptäcker han att för varje människa han tar livet för, slutar han smälta under en viss tid. Utöver detta, upptäcker han väldigt snart också, att personerna som bor i lägenhetshuset där han bor... inte är, vilka dom utger sig för att vara...

Ja, vad kan man säga? Storyn är, som ni redan upptäckt, tunn och på gränsen till värdelös och är egentligen rena ursäkten för att få visa en massa slask, äckel, våld och blod. Så... jag gillar det. Dialogerna är störtlöjliga och en del av skådespelarna är på gränsen till urusla. Effekterna är riktigt grisiga, vilket självklart är trevligt. Men samtidigt som effekterna är trevliga, och hela filmen faktiskt är ganska trevlig med tanke på innehållet, så är vissa scener riktiga "Ehm, jaha?"-scener.

Gillar man B-filmer med rejäla slaskeffekter lär man gilla den här, precis som jag gjorde.

Ja just det ja. Slutet äger.

http://www.imdb.com/title/tt0234748/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0