Hitch

Will Smith spelar Alex "Hitch" Hitchens som är en sorts "date-doktor" som hjälper andra karlar att få den kvinna dom vill ha, men själv har han svårigheter att få till det med någon. Han stöter på en kvinna han börjar gilla och sedan rullar filmen på.

Det är storyn i ganska stort. Vad tyckte jag då? Mja, filmen är ganska kul från och till, speciellt när Albert Brennaman (Kevin James) klantar till det ena efter det andra, men filmen är inte speciellt udda och är ungefär som vilken annan romantisk komedi som helst, men är helt klart godkänd. Den frambringade några gapskratt, t ex i slutet när dansnumret var, då Brennaman (James) och Hitchens (Smith) dansar med varandra och Brennaman ska hoppa över Hitchens vilket resulterar i att han spräcker byxorna och troligtvis inte kommer kunna gå riktigt ordentligt på några veckor...

En annan grej var att jag blev lite förvånad över att filmen kretsade mer runt hur Smith's rollfigur skulle hjälpa James rollfigur att få den kvinna han ville ha, dvs Allegra Cole (spelad av Amber Valletta) och inte om hur Smith's rollfigur har problem att få den kvinna han sucktar efter. I det stora hela är filmen helt klart godkänd för en halvtråkig vardagseftermiddag eller en söndag med huvudvärk och trötta ögon...så att säga.

http://www.imdb.com/title/tt0386588/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0