Vampire Hunter D

Den här filmen är även känd som Vampire Hunter D: Bloodlust och är ifrån 2000.

I en avlägsen framtid styr vampyrer natten. Men tack vare orädda prisjägare har deras släkte minskat drastiskt. En av prisjägarna är D, ett halvblod född av en mänsklig moder och en vampyrfader. Han blir inhyrd av ett fader-son team för att ta tillbaka Charlotte, dottern och systern, som blivit kidnappad av vampyren Meier Link.

Utöver D har de också hyrt in Marcus bröderna för att göra samma uppgift. I ett race mot tiden och över landskapet slåss D och bröderna mot demoner och monster för att rädda den unga kvinnan, och sakta men säkert går det upp för dem att hon kanske inte alls blivit bortrövad mot sin vilja...

I början av filmen såg det väldigt lovande ut, men fes ur sig efter ungefär halva då det blev rena transportsträckor mellan händelser och där emellan var det mest prat, prat, prat och lite mer prat vilket resulterar i snarkningar. Teckningarna kändes inte lika stela som i den föregående filmen, men tack vare ett tråkigt händelseförlopp höjde inte det filmen för fem öre.

Storyn dög, men jag tycker de kunde ha klippt bort många av snark-scenerna, vilket hade gjort filmen kortare och mer intensiv, vilket hade varit tacksamt från min sida iaf.

Om det här är en remake, en uppföljare eller en fristående film har jag ingen aning om. På IMDB står det att filmen är en uppföljare, men den har inga kopplingar till den första filmen mer än att huvudpersonen heter D och att han dödar monster, typ.

Den här filmen var väl helt ok, men tack vare det tröga och halvtråkiga händelseförloppet i filmen sänks betyget avsevärt. Tyvärr.

http://www.imdb.com/title/tt0216651/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0