Kai doh maru

Anime film från 2001.

Efter att hennes föräldrar blivit mördade av sin politiskt ambitiöse farbror flyr den unga flickan Kintoki till bergen och blir räddad av den noble Lord Raiko. Raiko är kapten för 'The Four Knights' - hedersvärda försvarare av staden - och uppfostrar Kintoki som en pojke och lär henne krigskonst. Men en kusin ifrån hennes förflutna - Ohni Hime - har inte glömt bort hennes kärlek för Kintoki och planerar att återförenas med henne till vilket pris som helst. Hon är dock ovetande om att Kintoki är en flicka.

Tråkig. Inte helt händelselös, men tråkig. Filmen ligger på ca 45 minuter och jag tyckte dem bara snackade en massa. Efter en scen med lite våld höjdes förhoppningarna, men de dog rätt snabbt tack vare att efteråt pågick snacket i 10, 15 minuter. Jag har ingenting emot att de för dialog i en film.. men när de bara pratar för pratandets skull blir jag mest sömnig.

Filmen innehöll våld, men de sekvenser som var med där det visades våld var få och väldigt korta. Och resten av filmen var prat, prat, prat, snack, snack, snack, pladder.. snaaaaaaaaark.

Tråkig. Inte helt händelselös, men tråkig. Som sagt.

http://www.imdb.com/title/tt0446566/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0