Just Married

Romantisk komedi med Ashton Kutcher och Brittany Murphy.

Medelklasskillen Tom Leezaks och överklasstjejen Sarah McNerneys vägar korsas av en ren slump på stranden. De blir förälskade i varandra direkt och blir ett par. Efter en månad flyttar de ihop och efter nio månader bestämmer de sig för att gifta sig. Det nygifta paret beger sig iväg till Europa för att tillbringa smekmånaden där. Givetvis börjar problem arta sig ganska snart efter deras ankomst till Frankrike, vilket är deras första stopp.

Filmen är en ganska lättsam romantisk komedi som kör på de gamla noterna och levererar egentligen ingenting nytt. Men den är inte dålig för det. Ashton Kutcher och Brittany Murphy är ganska skojiga att se som det udda paret som det enbart verkar gå fel för oavsett hur de än gör. De övriga skådespelarna är bra, men det lämnas ganska lite plats åt dem då storyn koncentrerar sig nästintill helt på Kutcher's och
Murphy's roller.

Det som är lite synd med filmen är att det är långt mellan gapskratten, även om det finns en del scener man fnissar lite lätt åt. Givetvis innehåller filmen även en snyft-sekvens mot slutet av filmen, mycket klichéaktigt.

Men i helhet är det här en ganska lättsam romantisk komedi som funkar att kika på med någon man håller kär eller ett par polare som vill se något lite lättsammare.

http://www.imdb.com/title/tt0305711/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0